NL | FR

De Beukelaer

eSATURNUS

 

Medische beeldrecorder
Documentatieplatform

eSATURNUS is een Leuvens technologiebedrijf dat medische beeldplatformen ontwikkelt. Door een unieke samenwerking van clinici aan de universiteit van Oxford en van ingenieurs aan de Katholieke Universiteit Leuven is NeBULA™ ontstaan.

NeBULA™ is een gebruiksvriendelijke, medische beeldrecorder. Ze kan gebruikt worden om elke medische beeldbron te digitaliseren, te archiveren en te verwerken in een rapport.

Visualisatie van medische beelden wordt steeds belangrijker voor de medische wereld. Niet alleen om diagnoses gedocumenteerd toe te lichten aan patiënten maar ook voor kennisvergaring. Dokters kunnen onderling digitale videofiles gebruiken om cases toe te lichten en om advies te vragen. Opgenomen video, foto en data kan ook extreem waardevol zijn voor presentaties en cursussen.

NeBULA™ is de oplossing bij uitstek om in alle ziekenhuisafdelingen eenzelfde beeldplatform te gebruiken. In zijn geïntegreerde vorm kan elke opname verzonden worden naar het PACS in DICOM-formaat. Een veelvoud aan digitale verwerkingsmogelijkheden geven clinici een gegarandeerde HD kwaliteit. 

www.esaturnus.com/
medical@debeukelaer.be

De Beukelaer NV
Boomsesteenweg 77
B-2630 Aartselaar
Belgique

T +32 (0)3 870 55 55
F +32 (0)3 870 55 59
medical@debeukelaer.be