NL | FR

De Beukelaer

Pentax MedicalMet meer dan 80 jaar ervaring op het vlak van innovatieve optische en technologische oplossingen, is PENTAX Life Care dé standaard in de wereld van de endoscopie. Internationaal erkend omwille van zijn breed scala aan gespecialiseerde flexibele endoscopen (video én glasvezel), afgestemd op de meest extreme eisen van clinici ten aanzien van therapeutische en diagnostische procedures.

Door de voortdurende focus op research & development en innovatieve ontwikkelingen zijn Pentax endoscopiesystemen en accessoires het 'state-of-the-art' instrumentarium met de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen.

Met 's werelds eerste Confocal Endomicroscopy systeem en de eerste HD + megapixel scopes, neemt PENTAX resoluut het voortouw op het vlak van product design en technologie.Op het gebied van de echo-endoscopie (EUS en EBUS) werkt Pentax Medical samen met Hitachi Medical systems. De Beukelaer Medical is ook hier uw eerstelijns contact in verkoop en naverkoop van de Pentax echo-endoscopen en de Hitachi ultrasound consoles.

www.pentaxmedical.com
 medical@debeukelaer.be
De Beukelaer NV
Boomsesteenweg 77
B-2630 Aartselaar
Belgique

T +32 (0)3 870 55 55
F +32 (0)3 870 55 59
medical@debeukelaer.be